Jóban rosszban első felvonás :)

Mikor még barátkoztam a szakmával rengeteg újságot vettem amiből inspirálódni lehet. Esküvői magazinok hegyben álltak, amiből csak egy dolog érdekelt, milyen csokrok vannak benne és ki az aki készítette. Akkor még soha nem gondoltam volna, hogy majd egyszer én is lapozgathatom azt a magazint amiben az én alkotásaim szerepelnek.

Hogy is volt? Nem mai történet, vissza kell nyúlni egy nagyon kicsit az időben 2016 nyarára.  Általában az ember a mai világban minden dolgát a telefonján intéz, én is ezek közé az emberek közé tartozom,  így a gépet már csak nagyon ritkán veszem elő. A telefonom szervizbe került és egy cseretelefont kaptam. Sehova nem jelentkeztem be csak a telefonszámok voltak benne, gondoltam elég lesz erre a pár napra. Pár nap múlva néztem rá az e-mailekre mégis hátha van valami fontos. És igen, ott volt egy levél az Esküvő Classic magazin jóvoltából, szerintem a telefonbeadás után kb. fél órára rá érkezett. Magazin fotózásra invitáltak. Nagyon nagyon boldog voltam, szinte madarat lehetett volna velem fogatni. Persze több napra rá olvastam, ez volt a bibi :). Persze utána egyből visszaírtam, visszahívtam minden számot, de akkor már elkéstem :D. Molnár Krisztina a lap tulajdonosa megnyugtatott, hogy semmi baj, lesz még alakalom. Szeptemberben meg is csörrent a telefonom újra, és beindult a gépezet. Utólag azt mondom, a sors szépen irányított, hiszen tényleg egy olyan helyszínen történt a fotózás ami maximálisan az én kedvenc stílusomat tükrözi. Aki tudja és ismer imádom a régi dolgokat és a rusztikus vonalban nagyon nagyon jól érzem magam. Visszatekintve örültem is neki, hogy nem kaptam meg azt a levelet időben :). Nagyon nagy élmény volt ez számomra és soha nem fogom elfelejteni. A képek amik születtek szenzációsak és ezért is szeretném veletek megosztani., egy kicsit késve igaz, de jobb később mint soha. Fogadjátok szeretettel.

Stáblista:

Modellek: Nagy Rebeka, Braghini Rozina, Szőke Richárd
Fotó: Andráska Krisztián
Videó: VagoArt
Helyszín: Czetis Ház Étterem és Pálinkamanufaktúra
Stylist: Körmendy-Szomoru Kata
Smink: Mali Andrea
Haj: Novák Adrienn
Menyasszonyi ruha, fátyol és koszorúslány ruha: KE – Kovács Erika Fashion Designer
Ékszer: RRPearls
Fejdísz: Virágzó Magnólia
Vőlegényruha, -ing és -kiegészítők: KARDOS design
Cipő: Heels-Baldowski esküvői és alkalmi cipő
Élővirág-dekoráció, dekoráció és csokrok: Angyalok Műhelye
Torta: Miss Cupcake
Pálinka: Czetis
Kézzel írott táblák: Kisdió
Papírdekoráció: Flagrans

 

CETIZ (12)CETIZ (14)CETIZ (18)CETIZ (21)CETIZ (25)CETIZ (28)CETIZ (29)CETIZ (30)CETIZ (31)CETIZ (32)CETIZ (33)CETIZ (34)CETIZ (35)CETIZ (36)CETIZ (37)CETIZ (41)CETIZ (42)CETIZ (44)CETIZ (46)CETIZ (48)CETIZ (49)CETIZ (50)CETIZ (52)CETIZ (53)CETIZ (54)CETIZ (55)CETIZ (57)CETIZ (63)CETIZ (64)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s